Τι συνέβη; Η Kim δε θέλει πια να είναι… η Kim

Τι συνέβη; Η Kim δε θέλει πια να είναι… η Kim

Νέες δηλώσεις της διάσημης σταρ

Αν κάποια οικογένεια -εκτός της royal- απασχολεί τα Μέσα καθημερινά και για ο,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, τότε αυτή είναι σίγουρα η οικογένεια Kardashian – Jenner. Ειδικά η Kim, που ήταν και το μέλος που ξεκίνησε όλο αυτό το κύμα, έχει έναν τρόπο ανά διαστήματα να κάνει δηλώσεις που μπορούν να αφήσουν άφωνους τους φανς. Στα τέλη Απριλίου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι σπουδάζει εγκληματολογία κι ότι ήδη έχει ξεκινήσει μαθήματα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Τώρα, κάτι άλλο έρχεται να προστεθεί σε αυτό και μάλλον θα σε κάνει να απορήσεις. Απ’ ο,τι φαίνεται, η Kim δε θέλει πια να είναι η Kim. Και τι εννοούμε με αυτό; Η σταρ, πέρα από το ότι ξεκίνησε 4ετή πρακτική σε δικηγορική εταιρεία, σε 10 χρόνια από τώρα θα σταματήσει κάνει τη celebrity ζωή που έχει τώρα και θα είναι μόνο δικηγόρος.

Στο επεισόδιο «Keeping Up With The Kardashians» της Κυριακής είπε:

«Θυμάμαι ότι στην υπόθεση OJ, θα την έψαχνα όλη και η Kourtney θα μου φώναζε ‘Σταμάτα να ψάχνεις όλα τα πράγματα του μπαμπά’»

«Ήταν τόσο ταραγμένη, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ περήφανη για μένα. Ο μπαμπάς μου πάντα μου δίδασκε ότι η σκληρή δουλειά είναι πολύ σημαντική και να αφιερώνομαι σε πράγματα, οπότε ο στόχος μου είναι σε 10 χρόνια να εγκαταλείψω το να είμαι η Kim K και να εστιάσω σε αυτό και να γίνω μία δικηγόρος και να παλεύω για πολλούς ανθρώπους που το αξίζουν»