Το 3ο μελαγχολικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου και οι οικογενειακές αναμνήσεις

Το 3ο μελαγχολικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου και οι οικογενειακές αναμνήσεις

Επέστρεψε σε έναν γνώριμο για την οικογένεια προορισμό

Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης, έχουν πλέον χωρίσει κι έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα νέα, και οι δύο ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και κυρίως η Σίσσυ που λόγω δουλειάς (παρουσιάστρια και youtuber) είναι πολύ πιο ενεργή.

Πρώτα ανέβασε φωτογραφίες από την Κέρκυρα, όπου πήγε για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει το Πάσχα και, τώρα, στην τελευταία της φωτογραφία, τη βλέπουμε να αγναντεύει τη θάλασσα στη Λέσβο. Στο ίδιο νησί είχε βρεθεί και πέρσι το καλοκαίρι μαζί με όλη της την οικογένεια και -πιο συγκεκριμένα- στη Σκάλα Ερεσού.

Εκείνη την περίοδο ήταν που η Σίσσυ με τους δικούς της είχαν γυρίσει όλη την Ελλάδα με αφορμή τα γυρίσματα του «Visit my Greece», που διατηρούσε με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και τη περιοδεία των Onirama.

Τώρα, 9 μήνες μετά τις οικογενειακές διακοπές, η παρουσιάστρια επισκέφτηκε ξανά το νησί, αυτήν τη φορά, όμως, χωρίς τον Θοδωρή και η φωτογραφία διαφέρει πολύ από τις ξέγνοιαστες περσινές.

Σύγκρινε τις φωτογραφίες του 2018 και του 2019 στη Λέσβο στη gallery που ακολουθεί.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019