Ο William με την Kate άργησαν να ευχηθούν για την γέννηση του ανιψιού και τα σχόλια ήταν πολλά

Πατούλια Κατερίνα
Ο William με την Kate άργησαν να ευχηθούν για την γέννηση του ανιψιού και τα σχόλια ήταν πολλά

Ο William και η Kate ευχήθηκαν στη Meghan και τον Harry κάπως έτσι

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η γέννηση του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όλοι μα όλοι περίμεναν τις ευχές του αδερφού του ευτυχισμένου πατέρα, William και της αγαπημένης του Kate Middleton.

Έλα όμως που ο ευτυχής θείος και η θεία μπορεί να ευχήθηκαν προσωπικά στο ζεύγος Sussex αλλά ξέχασαν να ευχηθούν και από το Ιnstagram και ήρθε ο κόσμος και φούντωσε και τα σχόλια κατά της Kate και του William ήταν πολλά και σφοδρά.

Περίπου λοιπόν 15 ώρες χρειάστηκε ο λογαριασμός του Kensington Royal στο Instagram για να κάνει ένα repost του Sussex Royal και να ευχηθεί, όχι στο Harry και την Meghan αλλά στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex:
Το μήνυμα που συνόδευε το repost ανέφερε χαρακτηριστικά:

«O δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι πανευτυχείς με τα νέα για τη γέννηση του γιου του δούκα και της δούκισσας του Sussex σήμερα και ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά την πιο πρόσφατη άφιξη στην οικογένεια».

Πουθενά η λέξη μωρό, έστω ανιψάκι, και φυσικά τα σχόλια κάτω από το εν λόγω post δεν ήταν και κολακευτικά, μιας και ο κόσμος πιθανότατα περίμενε κάτι πιο γλυκό και αυθόρμητο από τον μελλοντικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου αλλά είπαμε, ο μόνος αυθόρμητος στην οικογένεια αυτή είναι ο Harry.

Δες το post και μερικά από τα σχόλια στην παρακάτω gallery.