Ο Harry έγινε μπαμπάς και η γλώσσα του σώματος απέδειξε αυτό ακριβώς που περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Harry έγινε μπαμπάς και η γλώσσα του σώματος απέδειξε αυτό ακριβώς που περιμέναμε

Η ανακοίνωση που περιμέναμε εδώ και καιρό

Από την ημέρα που ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, περιμένουμε πως και πως για τη στιγμή που θα διαβάζαμε πως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήρθε στον κόσμο. Και μπορεί να μας ταλαιπώρησε λίγο περισσότερο αυτή η αναμονή, όμως εχθές το απόγευμα μέσα από το account του ζευγαριού, μάθαμε για τη γέννηση του μωρού τους.

«It’s a boy», έγραφε το post που κοινοποίησαν, το οποίο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια likes. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, κι εμείς νιώσαμε μια γαλήνη και μια ευτυχία επίσης για τον Harry που έγινε μπαμπάς. Και το ίδιο ένιωσε και αυτός. Αναμενόμενο θα μας πεις, όμως οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναφέρουν πως ο δούκας του Sussex έπλεε σε πελάγη ευτυχίας τη στιγμή που έκανε την πρώτη του ανακοίνωση στους δημοσιογράφους έξω από το Frogmore Cottage.

Συγκεκριμένα η Judi James είπε στη MailOnline: «Δεν βλέπουμε συχνά μέλος της βασιλικής οικογένειας να χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος με τόση χαρά και ενθουσιασμό σε αυτό το επίπεδο, αλλά ο Harry ήταν πολύ υπερήφανος και χαρούμενος για να κάνει οτιδήποτε άλλο. Ολόκληρο το σώμα του Harry βρίσκεται σε τοπ επίπεδα ευτυχίας, ειδικά τις στιγμές που λέει τις λέξεις «baby boy» και πως η εμπειρία του αυτή ήταν εκπληκτική».

Επιπλέον το πρόσωπο του αλλάζει όταν μιλάει για τη σύζυγό του και το πόσο εντυπωσιασμένος είναι μαζί της. Πλέον περιμένουμε να μάθουμε το όνομά του και να δούμε την πρώτη τους φωτογραφία.