Πρίγκιπας William: Οι πρώτες δηλώσεις για το μωρό on camera και η ατάκα του για το ζευγάρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William: Οι πρώτες δηλώσεις για το μωρό on camera και η ατάκα του για το ζευγάρι

Γελάσαμε πολύ

Το μωρό του Harry και της Meghan Markle γεννήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας και μπορεί να καθυστέρησε μια εβδομάδα (από την προηγούμενη το περιμέναμε), όμως οι αντιδράσεις ανά τον κόσμο είναι πολλές και διάφορες. Ωστόσο η αγωνία μας δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη, αφού περιμένουμε να μάθουμε τόσο το όνομα του μωρού, όσο και να δούμε τη φωτογραφία του μικρούλι.

Ο έβδομος στη σειρά της διαδοχής για τον θρόνο έχει γεμίσει χαρά και ευτυχία το παλάτι και τους γονείς του, όμως ο William είχε κάτι ακόμη να προσθέσει σε αυτά. Μπορεί οι ευχές τους στο Instagram του Kensington να καθυστέρησαν λιγάκι, όμως ήρθαν και λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι πρώτες on camera του William και της Kate. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge χαμογελούσαν πλατιά στην κάμερα, ενώ ο William είπε ίσως την καλύτερη ατάκα ever.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι και ανυπομονούμε να τον δούμε τις επόμενες ημέρες, που θα έχει ηρεμήσει κάπως. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον αδερφό μου στην κοινότητα στέρησης ύπνου, που ονομάζεται “είμαι γονιός”», είπε ο William για την άφιξη του μικρούλη και το βίντεο αυτό κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr