Τι κοινό έχει ο Harry με τον William και τον Κάρολο με τη Diana στην πρώτη φωτό με τα παιδιά τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι κοινό έχει ο Harry με τον William και τον Κάρολο με τη Diana στην πρώτη φωτό με τα παιδιά τους;

Το παρατήρησες εσύ;

Πριν από μερικές ώρες γνωρίσαμε το #babySussex ή αλλιώς τον Κόμη του Dumbarton και ήταν αυτή η πιο όμορφη και πιο γλυκιά στιγμή όλης της ημέρας. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους και λιώσαμε όταν ακούσαμε τη Meghan να λέει πως έχει τους δύο καλύτερους άντρες στη ζωή της.

Ο μικρούλης είναι μία γλύκα και φανταζόμαστε τον ενθουσιασμό που θα νιώθει το ζευγάρι αυτές τις στιγμές. Υπάρχει όμως ένα κοινό στοιχείο που ενώνει τον πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William και τους γονείς τους Κάρολο και Νταϊάνα, όσον αφορά στην πρώτη εμφάνισή τους με τα παιδιά τους.

Όπως θα είδες στην πρώτη εμφάνιση του μωρού Harry-Meghan, τον μικρούλη κρατούσε στην αγκαλιά του ο δούκας του Sussex. Και το ίδιο ακριβώς συνέβη και στη γέννηση του πρίγκιπα George πριν από έξι χρόνια. Δεν σταματάμε όμως εκεί, γιατί και όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας William, στην έξοδο από το μαιευτήριο αυτός που τον κρατούσε αγκαλιά ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος και όχι η Diana.

Όπως καταλαβαίνεις, μάλλον πρόκειται για κάποιο βασιλικό πρωτόκολλο, το πρωτότοκο παιδί της κάθε οικογένειας να το κρατάει αγκαλιά ο πατέρας.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.