Το μωρό της Meghan Markle & του πρίγκιπα Harry έκανε την πρώτη του εμφάνιση (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μωρό της Meghan Markle & του πρίγκιπα Harry έκανε την πρώτη του εμφάνιση (photos)

Η πρώτη εμφάνιση του γιου του Harry και της Meghan είναι γεγονός

Το μωρό του Harry και της Meghan Markle γεννήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου και η χαρά και ο ενθουσιασμός που σκόρπισε στη γηραιά αλβιόνα ήταν απλά απερίγραπτη. Δεν σταματάμε στην ανακοίνωση της γέννησης όμως, αφού είχε μείνει να δούμε τόσο τη φωτογραφία τους, όσο και να μάθουμε το όνομα του μωρού.

Και το πρώτο σκέλος πραγματοποιήθηκε αφού ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους, ακριβώς όπως μας το υποσχέθηκαν. Harry και Meghan Markle ποζάρουν με τον νεογέννητο γιο τους και αυτή είναι ίσως η πιο όμορφη στιγμή ολόκληρης της ημέρας μας.



Ο έβδομος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου μικρούλης είχε την πρώτη του γνωριμία με το βασιλικό κοινό και ο κόσμος έχει σχεδόν τρελαθεί. Όπως ήδη γνωρίζουμε ο επίσημος τίτλος που έχει ο γιος του ζευγαριού είναι «Earl of Dumbarton» aka Κόμης του Dumbarton, που είναι κι ένας από τους τίτλους που ήδη κατέχει ο Harry.

Βέβαια, πάντα ελπίζουμε στο να δώσει την συγκατάθεσή της και την εντολή η βασίλισσα Ελισάβετ και να λάβει και αυτός τον τίτλο του πρίγκιπα. Δες την πρώτη τους εμφάνιση στη gallery παρακάτω.