Ο πρίγκιπας George είχε αποκαλύψει το όνομα του μωρού Harry-Meghan τρεις μήνες πριν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας George είχε αποκαλύψει το όνομα του μωρού Harry-Meghan τρεις μήνες πριν

Και τώρα τα συνδυάζουμε

Αυτή η εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της ήταν γεμάτη από royal news, αφού εκτός του ότι μάθαμε επιτέλους για τη γέννηση του μωρού Harry-Meghan Markle, δύο μέρες μετά είδαμε και την πρώτη τους εμφάνιση με τον γιο τους ως οικογένεια. Φυσικά, την ίδια μέρα με την πρώτη τους εμφάνιση ανακοινώθηκε και το όνομα που θα δώσουν στον μικρούλη με τις αντιδράσεις να είναι κάπως ανάμεικτες.

Και αν εξαιρέσεις το όνομα που σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι, ο Archie Harrison Mountbatten Windsor έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας. Θα σταθούμε όμως λίγο στο όνομά του και θα σε ρωτήσουμε κάτι που μας παραξένεψε. Μήπως ο πρίγκιπας George αποκάλυψε το όνομα του νέου του ξαδέρφου μερικούς μήνες προτού αυτός γεννηθεί;

Και θα σου πούμε γιατί το λέμε αυτό. Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, ο πρίγκιπας George έτρεξε προς το μέρος μίας γυναίκας που περπατούσε με τον σκύλο της κοντά στο σπίτι της οικογένειας Middleton και έπιασε συζήτηση με την γυναίκα αυτή. Εκείνη τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του, με τον πρίγκιπα George να της απαντάει «Archie».

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι πίστευαν πως ο πρίγκιπας George είχε κάποιο μυστικό ψευδώνυμο, το Archie. Τώρα όμως όλοι πιστεύουν πως ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate πιθανότατα είχε ακούσει το όνομα που είχαν διαλέξει για το μωρό και το αποστήθισε, χρησιμοποιώντας το ως δικό του όνομα στους αγνώστους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr