Το νέο τρέιλερ για τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» μας δείχνει πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο τρέιλερ για τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» μας δείχνει πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές

Ο Luke Perry λείπει αλλά η μνήμη του θα τιμηθεί

Mέσα στον Μάρτιο του 2019 έγινε γνωστή η επιστροφή του αυθεντικού cast του Beverly Hills 90210 και μόλις μία μέρα αργότερα, ο 52χρονος ηθοποιός Luke Perry που τηλεοπτικά γνωρίσαμε στον ρόλο του Dylan McKay, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, μαζί τους και η Shannen Doherty που είχε αρχικά αρνηθεί την πρόταση να συμμετάσχει στην επιστροφή της τηλεοπτικής νεανικής σειράς που την ανέδειξε είπαν το μεγάλο ναι, πήραν στα χέρια τους το σενάριο και είναι επίσημο πια, στις 7 Αυγούστου του 2019, επιστρέφουν όλοι μαζί, στις οθόνες και αυτή τη φορά τα Χτυποκάρδια θα είναι κυρίως δικά μας.

Έχουμε στα χέρια μας, ήδη τις πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών, ανάμεσά τους και η Jennie Garth, η θρυλική Kelly αλλά και Brandon, άκα Jason Pristley αλλά και το πρώτο τρέιλερ.

Ξέρουμε επίσης, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική Andrea, άκα Gabrielle Carteris πως η μνήμη του Luke Perry θα τιμηθεί στη σειρά αλλά με τρόπο που δεν θα καπηλευτεί το θάνατο του πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή της.

Δεν θέλουμε να κάνουμε επιτυχία, στηριζόμενοι στο γεγονός αυτό αλλά σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας και δεν θέλουμε με τίποτα η επιτυχία του show να συνδεθεί με τον θάνατο αυτό. Θα τιμήσουμε τον Luke με σεβασμό. Και ξέρω πως και ο Luke θα ήθελε να γίνει μόνο έτσι.



Δες και τις πρώτες φωτογραφίες από την επανένωση των πρωταγωνιστών της θρυλικής νεανικής σειράς, στην παρακάτω gallery