Ο αδερφός των Kate και Pippa Middleton μόλις επιβεβαίωσε τη σχέση του στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο αδερφός των Kate και Pippa Middleton μόλις επιβεβαίωσε τη σχέση του στο Instagram

Με μια φωτογραφία τους

Πριν από μερικούς μήνες ο James Middleton έκανε την εμφάνισή του στο Instagram (έκανε δημόσιο τον λογαριασμό του) με το πλήθος να τρελαίνεται (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μπορεί να μην ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες του και ως επί των πλείστων να επικεντρώνεται σε αυτές που περιλαμβάνουν τους αγαπημένους του φίλους, όμως μας επεφύλασσε και μία έκπληξη.

Ο αδερφός των Kate και Pippa Middleton επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram του τη σχέση του με την Alizee Thevenet. Τον Ιανουάριο είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους μαζί, όμως δεν υπήρχε πουθενά κάποια δήλωση ή επιβεβαίωση αυτής της σχέσης. Και την επιβεβαίωση έκανε ο ίδιος ο James πριν από μερικές μέρες στο Instagram account του.

Ο Jamie ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με την αγαπημένη του Alizee, την οποία και συνόδευσε με μία πολύ όμορφη λεζάντα. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί σε ένα ιστιοφόρο μέσα στη θάλασσα, με τον James να γράφει: «sail away with me». Και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του του ζευγαριού που έχουμε στα social media.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί!