Αυτό το μέλος της οικογένειας γνώρισε τον Archie πριν τον William και τον πρίγκιπα Κάρολο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό το μέλος της οικογένειας γνώρισε τον Archie πριν τον William και τον πρίγκιπα Κάρολο

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Ήταν 05:26 ξημερώματα Δευτέρας όταν η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry, τον μικρό Archie Harrison Mountbatten Windsor. Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω Instagram και με τον Harry να μιλάει στους δημοσιογράφους, το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Δύο ημέρες αργότερα, στις 8 Μαΐου γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον μικρούλη και μάθαμε το όνομά του.

Και ενώ μέχρι και χθες υπήρχαν μέλη της οικογένειας που δεν είχαν γνωρίσει ακόμη τον Archie (σύμφωνα με τις πληροφορίες χθες τον γνώρισε ο William με την Kate), υπάρχει ένα άτομο που τον γνώρισε σχεδόν αμέσως και μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μεγαλύτερη αδερφή της Diana, Lady Jane Fellowes, ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που γνώρισε τον Archie, κάνοντας τον Harry πολύ χαρούμενο, αφού η θεία του αυτή είναι αδερφή της πολυαγαπημένης του μητέρας, Diana. Την αποκάλυψη έκανε ο royal editor Robert Jobson, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως η μεγάλη αδερφή της Diana ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της οικογένειας που γνώρισε τον Archie.

Δεν ξέρουμε αν τον γνώρισε και πριν από την βασίλισσα Ελισσάβετ, αλλά από τον William, την Kate και το πρίγκιπα Κάρολο (που θα τον γνωρίσει την Πέμπτη) σίγουρα ήταν πρώτη. Αλήθεια περιμένουμε τις δηλώσεις των Cambridges και του Κάρολου. Τι πιστεύεις πως θα πουν για το νέο μέλος;