Ο Archie Harrison MountBatten Windsor μόλις γνώρισε δύο πολύ σημαντικά μέλη της royal οικογένειας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Archie Harrison MountBatten Windsor μόλις γνώρισε δύο πολύ σημαντικά μέλη της royal οικογένειας

Και ξέρουμε πως έχεις καταλάβει για ποιους λέμε

Ο γιος του Harry και της Meghan Markle γεννήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου και από τότε όλοι οι fans της royal οικογένειας έχουν ξετρελαθεί. Περίμεναν με απίστευτη ανυπομονησία τη γέννηση αυτή και πλέον έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που μας έχουν δείξει και τον μικρό Archie. Τελευταία φορά τον «είδαμε» της ημέρα της γιορτής της μητέρας, όταν και το ζευγάρι ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram, τιμώντας παράλληλα και την πριγκίπισσα Diana.

Ωστόσο υπήρχαν κάποια σημαντικά μέλη της οικογένειας που δεν είχαν δει ακόμη τον Archie. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφθηκαν εχθές τη δούκισσα του Sussex, και συνάντησαν το νέο τους ανιψάκι. Ένας εκπρόσωπος του People επιβεβαίωσε την επίσκεψη των Cambridges στο Frogmore Cottage και ανέφερε πως η Kate πραγματοποίησε την επίσκεψη, αφού ολοκλήρωσε μία βασιλική υποχρέωση που είχε νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Η Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλλιπος γνώρισαν το μωρό την προηγούμενη εβδομάδα δύο μέρες μετά τη γέννησή του, ενώ ο μπαμπάς του Harry πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να τον συναντήσει και να τον γνωρίσει αύριο.