Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη: Το ζευγάρι του PoL που όλοι αγαπήσαμε μέσα από φωτογραφίες

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη: Το ζευγάρι του PoL που όλοι αγαπήσαμε μέσα από φωτογραφίες

Το πιο γλυκό ζευγάρι

Εδώ και μερικές ώρες ο Πάνος Ζάρλας δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή με τους fans, τους φίλους και την οικογένεια του να θρηνεί τον χαμό του. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του. Η είδηση μοιάζει απίστευτη και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου από τα πρώτα λεπτά.

Ο Πάνος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του σπιτιού στο PoL, όπου μαζί με την σύντροφό του τότε, Στέλλα Μιζεράκη, κέρδιζαν συνεχώς το χρηματικό έπαθλο της εβδομάδας. Εν τέλει ήταν αυτοί οι δύο παίκτες που κέρδισαν και το παιχνίδι. Το κοινό είχε αγαπήσει ιδιαίτερα αυτό το ζευγάρι, κι εκείνοι μας έδειχναν συνεχώς πόσο ερωτευμένοι είναι μέσα από τα social media τους.

Τον Οκτώβρη που μας πέρασε ο Πάνος και η Στέλλα χώρισαν, παραμένοντας ωστόσο δύο πολύ καλοί φίλοι. Τόσο η Στέλλα, όσο και ο Πάνος ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες τους στο Instagram, όμως αυτό μετά τον χωρισμό άλλαξε. Ο Πάνος όπως ίσως να παρατήρησες είχε σβήσει όλες τους τις φωτογραφίες, όμως η Στέλλα έχει κρατήσει κάποιες που θα τις δεις στη gallery παρακάτω.