Πάνος Ζάρλας: Η νίκη στο Power of Love, η σχέση με την Μιζεράκη και η καριέρα στην τηλεόραση

Πάνος Ζάρλας: Η νίκη στο Power of Love, η σχέση με την Μιζεράκη και η καριέρα στην τηλεόραση

Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας που έφυγε άδικα στα 28 του χρόνια

Ιούνιος 2018: Ο Πάνος Ζάρλας στα 27 του χρόνια είναι ο απόλυτος νικητής του πρώτου Power Of Love στο SKAI. Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Κρητικά Στέλλα Μιζεράκη με την οποία έλαβαν από 10.000 ευρώ, το έπαθλο του παιχνιδιού αλλά και την αγάπη του κόσμου που τους ψήφισε όχι μόνο ως νικητές αλλά και κάθε εβδομάδα.

Ο Πάνος από νωρίς έδειξε την δύναμη που είχε στο παιχνίδι. Γνήσιος και επικοινωνιακός, κέρδισε την αγάπη του κοινού κάθε Παρασκευή που λάμβανε τον τίτλο του Πιο αγαπητού Παίκτη του κοινού, λαμβάνοντας παράλληλα και 2.500 χιλιάδες ευρώ.

Δεν ήταν όμως τα χρήματα που απασχολούσαν τον Ζάρλα. Ο ίδιος επιθυμούσε να κάνει μια τηλεοπτική καριέρα, γεγονός που φάνηκε στην μετέπειτα πορεία του.



Αμέσως μετά το Power of Love, ο Πάνος παρουσίασε το παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Σκάσε και Κολύμπα» ενώ Ζάρλας και Μιζεράκη εμφανίστηκαν μαζί και στο My Man Can πάλι στο ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Λίγο αργότερα ήρθε ο χωρισμός με την Στέλλα, μια κοινή απόφαση για τους δύο παίκτες που μετά το Power of Love απομακρύνθηκαν.

Ο Πάνος δεν σταμάτησε όμως να έχει την αγάπη του κοινού σε κάθε του βήμα και συνέχισε την πορεία του σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά και στα social media, ενημερώνοντας τους περισσότερους από 100.000 fans του για τα σχέδια του.

Τραγική ειρωνεία της χτεσινής βραδιάς, στις 2 τα ξημερώματα, ο Πάνος, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη νίκη του στο Power of Love κι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η ημέρα των 28ων γενεθλίων του, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Οι ατάκα του Πάνου στο Instagram ποζάροντας μπροστά στη μηχανή πάνω στην οποία έχασε μοιραία τη ζωή του, πραγματικά σοκάρει