Έναν μήνα μετά τον γάμο του, το ζευγάρι μας δείχνει φωτό για πρώτη φορά και δηλώνει αχώριστο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν μήνα μετά τον γάμο του, το ζευγάρι μας δείχνει φωτό για πρώτη φορά και δηλώνει αχώριστο

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

Σε μία ειδυλλιακή τελετή στο Morocco στα τέλη Απριλίου, ο πιο sexy άντρας του κόσμου για το 2018 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη αγαπημένη του και μας χάρισαν μερικές από τις πιο ωραίες τους φωτογραφίες. Ο 46χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν για τη βρετανική Vogue και μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησαν αποκάλυψαν κάτι που μας αλήθεια μας έκανε να λιώσουμε.

Ο Idris και η Sabrina αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο ξενοδοχείο Ksar Char Bagh στο Marrakesh μπροστά σε 150 καλεσμένους πριν από περίπου έναν μήνα. Μάλιστα ο ηθοποιός σε δηλώσεις του σχετικά με αυτό είπε πως οι δυο τους είναι αχώριστοι από τη πρώτη μέσα που γνωρίστηκαν. Ανέφερε επίσης πως έχει ζήσει στο έπακρον τη ζωή του και πως δεν σκόπευε να παντρευτεί ξανά, όμως με τη Sabrina αυτό ήταν μονόδρομος.

Όσον αφορά στο γάμο του Harry και της Meghan Markle τον περασμένο Μάιο, όπου έκανε τον Dj στη γαμήλια εκδήλωσή τους εξήγησε πως παρά το γεγονός πως ήταν αγχωμένος σχετικά με τη μουσική που έπρεπε να διαλέξει, ήταν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.