Το χρυσό διαζύγιο του διάσημου ηθοποιού: Δεν φαντάζεσαι τι διεκδικεί η πρώην σύζυγος του (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το χρυσό διαζύγιο του διάσημου ηθοποιού: Δεν φαντάζεσαι τι διεκδικεί η πρώην σύζυγος του (video)

Η δικαστική διαμάχη φαίνεται πως δεν θα αποφευχθεί 

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η αίτηση διαζυγίου του γνωστού ζευγαριού και έφτασε η ώρα για το μοίρασμα της κοινή του περιουσίας. Όπως φαίνεται όμως, η περιουσία είναι μεγάλη και το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο!

Ο λόγος για τον χωρισμό του Robert De Niro με την επί 21 έτη σύζυγό του Grace Hightower. Το ζευγάρι υποτίθεται πως χώρισε σε φιλικό κλίμα αλλά πλέον μιλάμε για ανοικτή διαμάχη.

Ο De Niro και η Grece βρέθηκαν στο Ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης μόλις χθες, καθώς οι δικηγόροι τους δεν κατάφεραν να συμβιβάσουν όσα ζητούσαν οι δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, o ηθοποιός επιθυμεί να δώσει στην πρώην σύζυγό του, το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων όπως αυτό αναγράφεται στο προγαμιαίο συμβόλαιό που υπέγραψαν πριν το γάμο τους.



Από την πλευρά της, η Hightower επιθυμεί να εισπράξει το 50% την περιουσίας που κατέχει ο De Niro από το 2004 και μετά, οπότε και αντάλλαξαν τους γαμήλιους όρκους τους. Συγκεκριμένα, το ποσό που διεκδικεί η πάλαι ποτέ κυρία De Niro, φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια ενώ ολόκληρη η περιουσία του star δεν ξεπερνά συνολικά τα 500 εκατομμύρια.

Η σύζυγος του ηθοποιού, ο οποίος δέχτηκε να της καταβάλει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια ακόμα για κάθε έτος γάμου τους ως αποζημίωση αλλά και την μισή αξία του δεύτερου διαμερίσματός τους, είπε χαρακτηριστικά στο δικαστή: