Γιατί όλοι ασχολούνται με τον Keanu Reeves; Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου (photos)

Γιατί όλοι ασχολούνται με τον Keanu Reeves; Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου (photos)

Η απίστευτη λεπτομέρεια που μόλις παρατηρήσαμε

Είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους stars του Hollywood, παρθενάκι στο ζώδιο που εκ των πραγμάτων έχει γεννηθεί για να προσφέρει. Ο Keanu Reeves, που το όνομά του σημαίνει δροσερό αεράκι στα χαβανέζικα, καθότι είναι και μισός χαβανέζος είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου και δη διάσημου ηθοποιού.

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή, και στην ερώτηση τι πιστεύεις ότι συμβαίνει μετά θάνατον, αυτός είπε το εξής: «Ξέρω πως θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπάνε» είπε και όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου, αποδεικνύοντας πόσο γλυκός και ανιδιοτελής είναι.

Ας μην ξεχνάμε την τραγική του ιστορία-έχει χάσει γυναίκα και παιδί-και τη σεμνότητά του-έχει υπάρξει ένας από τους πιο ωραίους άντρες του Hollywood και δε φάνηκε ποτέ να θέλει να το εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα παρακάτω video του Keanu τα οποία εκτός όλων των άλλων, αποδεικνύουν ότι έχει και χιούμορ.

Όμως εμείς ανακαλύψαμε κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τον διάσημο ηθοποιό. Συγκεκριμένα κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε η σελίδα 9GAG και η οποία δείχνει δείχνει τον Keanu να φωτογραφίζεται με αιθέριες υπάρξεις. Όλοι όμως παρατήρησαν μία... απίστευτη λεπτομέρεια:

Δες την παρακάτω gallery και θα καταλάβεις τι εννοούμε: