Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τι κάνει όταν λείπει ο σύζυγός της

Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τι κάνει όταν λείπει ο σύζυγός της

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο όμορφα κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός πως μας ξεγέλασαν με τον γάμο τους, οφείλουμε να πούμε πως είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Συνεχώς αυτοσαρκάζονται, ενώ δεν υπάρχει φορά που θα ανεβάσουν κάτι στα social media και θα κάνει ο ένας αναφορά στον άλλο.

Εχθές το βράδυ η Βάσω ας πούμε έκανε ένα story στο Instagram account της και μας αποκάλυψε τι ακριβώς κάνει σπίτι της όταν είναι μόνη της. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεσαι, όμως αυτό που αποκάλυψε η ηθοποιός ότι κάνει, ίσως να μην σου πέρασε καν από το μυαλό.

Η ηθοποιός τράβηξε ένα βίντεο με τον εαυτό της, με ένα φίλτρο του Snapchat χαιρετώντας του fans της και λέγοντας μας πως είναι μόνη της. Η κόρη της Εύα κοιμόταν, ο σύζυγός της Λευτέρης, ήταν εκτός σπιτιού για δουλειές, κι εκείνη είχε μείνει μόνη της. Σε ένα από τα hashtag που συνόδευαν το βίντεο της, η Βάσω έγραψε πως όταν είναι μόνη σπίτι κάνει χαζά και τρελά πράγματα. Και το βίντεο αυτό το αποδεικνύει περίτρανα.