Awkward: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε ο πρώην της Lady Gaga στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Awkward: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε ο πρώην της Lady Gaga στο Instagram

Μάλλον η πιο άβολη στιγμή της ημέρας

Ο χωρισμός της Irina Shayk και του Bradley Cooper κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την προηγούμενη Παρασκευή, με τα δημοσιεύματα και τις εικασίες για τον λόγο χωρισμού και το μέλλον τους, να κατακλύζουν τα tabloids. Μπορεί σε πρόσφατο δημοσίευμα από κοντινή πηγή του ζευγαριού να μάθαμε πως η Irina ήταν αυτή που έδωσε τη χαριστική βολή στη σχέση τους, όμως όλα τα προβλήματα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του A star is born.

Κι ενώ ακόμη περιμένουμε μία δήλωση είτε από τον Bradley, είτε από τη Irina για το άδοξο τέλος της σχέσης τους, έρχεται ο πρώην σύντροφος και αρραβωνιαστικός της Lady Gaga, Christian Carino και κάνει απίστευτα άβολο και περίεργο θα λέγαμε.

Η κίνηση του Christian είχε αποδέκτη την Irina Shayk και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μας φάνηκε περίεργο. Η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram account της στην οποία εμφανίζεται με μαύρο μαγιό, βγάζοντας κάτι πολύ όμορφο και sexy ταυτόχρονα, με τον 50χρονο ατζέντη να της κάνει like στη φωτογραφία αυτή.

Η Gaga και ο Christian ακύρωσαν τον αρραβώνα τους νωρίτερα μέσα στο 2019 (λίγο πριν τα Oscar), ενώ Bradley και η Irina επιβεβαίωσαν τον δικό τους χωρισμό στις αρχές Ιουνίου. Η Lady Gaga ωστόσο διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Bradley.

Αρκετά περίεργη και αψυχολόγητη η κίνηση του Christian, δε συμφωνείς;