Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του Archie Harrison;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του Archie Harrison;

Όλα όσα ξέρουμε γι’ αυτή

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι λίγο απασχολημένοι το τελευταίο διάστημα, βρίσκοντας τα πατήματά τους στην καθημερινή τους ρουτίνα ως οικογένεια των τριών ατόμων πλέον. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι στις 6 Μαΐου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, και φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο Harry και η Meghan μας σύστησαν το μωράκι τους στις 8 Μαΐου, δύο μέρες μετά τη γέννησή του, όταν κι έκαναν την πρώτη επίσημη φωτογράφιση στο κάστρο του Windsor, ενώ μερικές ημέρες αργότερα στη γιορτή της μητέρας, είδαμε στο Instagram του Sussex τη Meghan να κρατάει τα ποδαράκια του νεογέννητου Archie με φόντο τα αγαπημένα λουλούδια της πριγκίπισσας Diana. Και όσο ο καιρός περνάει, όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η επόμενη φορά που θα δούμε τον μωρό και καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα, μα φυσικά στη βάφτισή του.

Τι συμβαίνει όμως με αυτή και γιατί δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη; Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια υπολογίζουν πως η βάφτιση του Archie θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, πριν πάρουν τις καλοκαιρινές άδειες τους τα μέλη της royal family και η Ελισάβετ.. Αν δεν συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα, τότε το event δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι το Φθινόπωρο.

Τι άλλο γνωρίζουμε όμως για τη βάφτιση;