Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τον μέλλοντα σύζυγό της και «λιώνει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τον μέλλοντα σύζυγό της και «λιώνει»

Ο πιο απρόσμενος γάμος της χρονιάς είναι γεγονός και η star βρήκε ήδη το νυφικό της

Μέσα στο 2018 μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός έχει νέο σύντροφο και πως μάλιστα σκοπεύουν να παντρευτούν. Οκ, δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στο δεύτερο μέρος τότε, γιατί και πάλι ήταν σε σοβαρή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα και εν τέλει χώρισε. Τώρα όμως όχι απλά είναι αλήθεια, παντρεύεται, κι έχει ήδη κάνει και το bachelor party της. Επιπλέον έχουμε δει περισσότερες από μία φορές το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον αγαπημένο της και πραγματικά «έλιωνε», ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη βρει το νυφικό που θα φορέσει. Η Jennifer Lawrence μίλησε στο Naked with Catt Sadler για τον μέλλοντα σύζυγό της Cooke Maroney είπε: «Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Πραγματικά είναι και γίνεται και ακόμη καλύτερος».

Η απόφαση να τον παντρευτεί πάρθηκε μετά από αρκετή ώριμη σκέψη και συζήτηση με τον εαυτό της και αφού βεβαιώθηκε για το πόσο υπέροχος είναι σκέφτηκε πως είναι τιμή της να γίνει μία Maroney. Όσο για το αν αγχώνεται και αν έχει βρει νυφικό, θα δεις τι απάντησε στη συνέχεια.