Το συζυγικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Meghan Markle και πρίγκιπα Harry που έγινε viral (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το συζυγικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Meghan Markle και πρίγκιπα Harry που έγινε viral (video)

Meghan και Harry εντοπίστηκαν να μαλώνουν

Υπάρχει ένα βίντεο από την πρόσφατη επανεμφάνιση της Μeghan Markle που έχει γίνει viral κι όχι άδικα. Θυμάσαι που την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ξανά μετά από έναν μήνα την πάλαι ποτέ ηθοποιό και νυν δούκισσα του Sussex στην γιορτή για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, άκα το διάσημο Trooping the Colour.

Oι royal φανς που είδαν ξανά και ξανά το βίντεο από το μπαλκόνι του παλατιού εντόπισαν μια άβολη στιγμή ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.



Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, να σου πούμε, πως από την άμαξα που τους μετέφερε μαζί, ο 34χρονος Harry έδειχνε ιδιαίτερα άκεφος, άυπνος μάλλον έσπευσαν να πουν πολλοί εξαιτίας του νεογέννητου Archie Harrison.
Αυτά τα μούτρα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, μιας και η γλώσσα του σώματός τους μέχρι πριν να γίνουν γονείς ήταν πολύ πολύ διαφορετική.



Και φτάνουμε στην εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Buckingham, όπου η Meghan στριμώχνεται μπροστά από τον Harry, ο οποίος έχει πιάσει ψιλή κουβέντα με τον σύζυγο της ξαδέρφης του, πριγκίπισσας Ευγενίας. Δες τι έγινε ακριβώς παρακάτω