Η γκάφα με την φωτογραφία για τα γενέθλια του William και οι ευχές του Harry και της Meghan

Πατούλια Κατερίνα
Η γκάφα με την φωτογραφία για τα γενέθλια του William και οι ευχές του Harry και της Meghan

Τα 37 γενέθλιά του γιόρτασε ο πρίγκιπας William

Η χτεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στον εορτάζοντα μελλοντικό διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα William.

Ο πρωτότοκος γιος του Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του μαζί με την Kate Middleton και τα τρία του παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρότερο πρίγκιπα Louis.

Κι επειδή, η βασιλική οικογένεια έχει μπει για τα καλά στην εποχή των social media, τα χρόνια πολλά στον William ήρθαν και στο προφίλ του Kensington στο Instagram, το οποίο μετράει 9,2 εκατομμύρια followers.



Έλα όμως που η ανάρτηση που έγινε από το προφίλ που ανήκει στον William Και την οικογένειά του ήταν λιγάκι πρόχειρη και έκρυβε και μια έκπληξη.

Αρχικά, το Post, στο οποίο ο William ποζάρει μόνος θεωρήθηκε από πολλούς μη ενδεικτική μιας και όλοι περίμεναν μια φωτογραφία του εροτάζοντα μαζί με την οικογένειά του. Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί και στην πρόσφατη γιορτή του πατέρα, όπου η επιλογή των φωτογραφιών είχε κριθεί και πάλι αρνητικά μιας και εκεί ο William πόζαρε μόνο με τον ένα του γιο, τον Louis και όχι με τα υπόλοιπα δύο παιδιά του.



Όσο για την λεζάντα της γενέθλιας φωτογραφίας, αυτή ευχαριστούσε τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλια του William κάνοντας πολλούς fans να θεωρήσουν πως μάλλον ο ίδιος ο πρίγκιπας επιμελήθηκε τα ευχαριστώ για τα γενέθλιά του.



Κι όχι μόνο αυτό!