Άγριο κράξιμο στη Gwyneth Paltrow: Την κατηγορούν για απάτη

Άγριο κράξιμο στη Gwyneth Paltrow: Την κατηγορούν για απάτη

Ο κακός χαμός με την Platrow κι όχι άδικα

Το συνέδριο του Goop της Gwyneth Paltrow στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ειδικά σε όσους έδωσαν το παρόν σε αυτό.

Για τη συμμετοχή τους, fans της Paltrow υποστηρίζουν πως έδωσαν 5.700 δολάρια στις δραστηριότητες του οποίου η Gwyneth αποφάσισε να μην δώσει το παρόν.

Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, όσοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για τη συνάντηση αυτή του Goop, βρήκαν πως τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Kimpton Fitzroy για δύο βραδιές που έκλεισαν μέσα του site της Paltrow, κόστισαν 1300 δολάρια ενώ οι κανονικές τιμές του ξενοδοχείου ήταν μόλις στα 250 δολάρια τη βραδιά. Το λες και κλεψιά.



Στο διήμερο event που η Gwyneth το παρουσίασε ως συνάντηση υγείας, η Paltrow ήταν περικυκλωμένη από προσωπικό ασφαλείας και οι συμβουλές της περιλάμβαναν το πώς να ενυδατωθούμε σωστά.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στη συνάντηση τόνισαν:



«Η Paltrow δεν ήταν προσεγγίσιμη, έκανε το ελάχιστο δυνατό, έχασα την πίστη μου σε αυτό».

Εκπρόσωπος του Goop ανέφερε πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα έπρεπε να κοστίσει πάνω από 8000 δολάρια με πολλές έξτρα θεραπείες ενώ για την Paltrow αναφέρθηκε πως έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε μαζί με την προπονήτριά της Tracy Anderson.