Το απίθανο φιλί του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη και το βίντεο - έκπληξη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το απίθανο φιλί του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη και το βίντεο - έκπληξη (video)

Το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και η Κάτια γιόρτασε τα γενέθλιά της

Γενέθλια είχε μόλις χθες (3/7) η Κάτια Ζυγούλη η οποία έσβησε 41 κεράκια. Κι όχι μόνο! Ο Σάκης Ρουβάς και η αγαπημένη του Κάτια γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους, μιας και το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο το 2017.

Ο τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί στην μητέρα των τεσσάρων παιδιών του με τον πιο τρυφερό τρόπο. Αρχικά, ο Σάκης δημοσίευσε ένα βίντεο με τον τραγουδιστή όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί μέσα στο αυτοκίνητο με την αγαπημένη του και μας έδωσε μια γεύση για το πόσο πολύχρωμα εξελίσσεται η ζωή τους. Το βίντεο συνόδευσε με το πιο τρυφερό post ever.


https://www.instagram.com/p/BzdUua3DJfI

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤

Κατόπιν, ήρθε η τούρτα και η αφιέρωση στη συναυλία του Σάκη με τον Στέλιο Ρόκκο στη Θεσσαλονίκη στην οποία παρούσα ήταν και η εροτάζουσα. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα χολιγουντιανό φιλί!



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019