Kristen Stewart - Robert Pattinson στο κρεβάτι μαζί

Kristen Stewart - Robert Pattinson στο κρεβάτι μαζί

Όχι στην πραγματική ζωή, αλλά στο τελευταίο μέρος της τετραλογίας «The Twilight Saga» η σχέση του Edward και της Bella ολοκληρώνεται. Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Οι fans της υπέρ-επιτυχημένης σειράς ταινιών «Twilight» μπορούν να χύσουν δάκρυα χαράς και ανακούφισης, μιας και αποκαλύφτηκαν λεπτομέρειες και μια φωτογραφία από το 4ο μέρος της ταινίας, «The Twilight Saga: Breaking Dawn», βάσει των οποίων το πρωταγωνιστικό ζεύγος Edward και Bella κάνουν, επιτέλους, σεξ.


Παρότι οι ηθοποιοί που τους ενσαρκώνουν, Robert Pattinson και Kristen Stewart, είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι, η σκηνή αυτή ανησυχούσε πολύ τον σκηνοθέτη μιας και ήθελε να ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους φανατικούς της ταινίας που περίμεναν τόσο καιρό για να δουν τους ήρωες να ολοκληρώνουν την, απαγορευμένη, σχέση τους.


Ας ελπίσουμε όλοι πως το πάθος του πραγματικού ζευγαριού – οι οποίοι, μετά από πολύ καιρό διακριτικότητας και μυστικοπάθειας, πρόσφατα άρχισαν να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους δημοσίως - θα αποτυπωθεί και στην μεγάλη οθόνη.