Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια Ζυγούλη είχε γενέθλια κι εκείνος της χάρισε τα πιο τρυφερά του φιλιά

Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια Ζυγούλη είχε γενέθλια κι εκείνος της χάρισε τα πιο τρυφερά του φιλιά

Πετύχαμε μία από τις πιο ''εκδηλωτικές'' στιγμές του ζευγαριού.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολλές εκδηλώσει τον έρωτά του για την Κάτια Ζυγούλη, κάτι που έκανε και τώρα με αφορμή τα γενέθλιά της.Η Κάτια στις 3/7 είχε γενέθλια και ο σύζυγός της ανέβασε στο Instagram βίντεο με εκείνη να οδηγεί κι εκείνον να χορεύει στο ρυθμό του τραγουδιού που έπαιζε στο ραδιόφωνο.

Μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με το εξής κείμενο:

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου»!

Βέβαια, ο Σάκης δεν σταμάτησε εκεί.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του, ο δημοφιλής performer ζήτησε από τους μουσικούς να παίξουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι για να το αφιερώσει στη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο Σάκης κατευθύνθηκε προς το μέρος της και της χάρισε παθιασμένα φιλιά, αδιαφορώντας για τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, αφού η σύζυγός του είναι πάνω από όλους και όλα, κι έτσι εκείνος θέλησε να της προσφέρει τα φιλιά του ως δώρο γενεθλίων.