Η εμφάνιση της Meghan Markle στο Wimbledon είχε την πιο γλυκιά αναφορά στον Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εμφάνιση της Meghan Markle στο Wimbledon είχε την πιο γλυκιά αναφορά στον Archie

Δες τη στην πρόσφατη εμφάνισή της

Την Τρίτη που μας πέρασε η Kate Middleton πήγε στο Wimbledon πήγε στο Wimbledon, και εμείς ψάχναμε να βρούμε τις διαφορές με την περσινή της εμφάνιση εκεί. Πέρυσι η δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε εκεί μαζί με την νιόπαντρη τότε Meghan Markle βάζοντας τέλος στις κακές γλώσσες που τις ήθελαν σε κόντρα. Φέτος η Kate και πήγε μόνη της και δεν έκατσε στο royal box.

Λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα, στο Wimbledon πήγε και η Meghan Markle, η οποία χειροκρότησε τη φίλη της Serena Williams, η οποία έπαιζε με την Kaja Juvan. Η δούκισσα του Sussex δεν πήγε μόνη, πήρε μαζί της και δύο καλές της φίλες και εμείς χειροκροτήσαμε την εμφάνισή της. Σε αντίθεση με την Kate Middleton, η Meghan επέλεξε να φορέσει τζιν παντελόνι (κάτι που γενικά είναι αντίθετο με το πρωτόκολλο), μαύρο τοπ και μακρύ λευκό blazer με ρίγες.



Εντελώς διαφορετικό look από τη συννυφάδα της, μα το ίδιο κομψή και όμορφη ως νέα μαμά. Επιπλέον η εμφάνισή της αυτή, έκρυβε και μια αναφορά στον Archie Harrison, την οποία πρόσεξαν σχεδόν όλοι με την πρώτη ματιά.

Δες την εμφάνισή της στη gallery και θα μάθεις τι ήταν αυτό.


Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019