H αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την γνωριμία με την Κάτια Ζυγούλη ανέτρεψε όσα γνωρίζαμε

Πατούλια Κατερίνα
H αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την γνωριμία με την Κάτια Ζυγούλη ανέτρεψε όσα γνωρίζαμε

Πότε πραγματικά γνωρίστηκε ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη;

Πριν τέσσερις μέρες, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους και τα γενέθλια του διάσημου μοντέλου και μόλις χθες ο Σάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου μίλησε για όλους και όλα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια, ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν! Η γνωριμία του ζευγαριού δεν έγινε εκεί που πιστεύαμε.

Εμείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι τότε single Ρουβάς και Ζυγούλη έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.



Έλα όμως που ο Ρουβάς αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Kι όχι μόνο! Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.



Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Σε άλλα νέα, ο Ρουβάς εξήγησε πως η ζωή με τέσσερα παιδιά είναι κάτι που ζει στο φουλ ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε σκεφτεί και είχε δηλώσει στην Κάτια πως θέλει πέντε παιδιά ενώ και οι δύο δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα γίνονταν πολύτεκνοι!

Πάντως στο πλαίσιο αποκαλύψεων, ο Ρουβάς τόνισε στο εξομολογητήριο πως υπήρξε τραγούδι που απέρριψε και το τραγούδισε τελικά ο Αντώνης Ρέμος.