Meghan Markle & Kate Middleton: Οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle & Kate Middleton: Οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες  με τα παιδιά τους

Είναι αυτό το θέμα της ημέρας;

Μέχρι και εχθές όλοι ασχολούμασταν με τη βάφτιση του Archie Harrison Mountbatten Windsor, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ιδιωτικό παρεκκλήσει του κάστρου του Windsor, παρουσία 25 προσκεκλημένων. Από την τελετή έλειπε τόσο η βασίλισσα, όσο και τα παιδιά των William και Kate, όπως είδαμε αργότερα στην οικογενειακή φωτογραφία.

Οι δύο αυτές φωτογραφίες μας έκαναν να δακρύσουμε και ακόμη τις κοιτάζουμε και λιώνουμε. Και αν αυτές δεν σου ήταν αρκετές για να δεις τον μικρό Archie, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτές στις οποίες απαθανατίστηκε εχθές το απόγευμα η Meghan Markle, αλλά και η Kate Middleton, οι οποίες εθεάθησαν με τα παιδιά τους στο Billingbear Polo Club σε έναν αγώνα polo, στον οποίο διαγωνιζόταν και ο Harry με τον William.

Οι φωτογραφίες είναι αυτό που λέμε στον τίτλο που είδες παραπάνω, μιας και δεν ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν εκεί και να φωτογραφηθούν. Ανάμεσά τους ήταν και άλλες μαμάδες με τα παιδιά τους όμως εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τη δούκισσα του Sussex που κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά της τον γλυκύτατο Archie.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες.