Μάθαμε επιτέλους που κάνει διακοπές ο William με την Kate κι έχουν όλο το Hollywood μαζί τους!

Πατούλια Κατερίνα
Μάθαμε επιτέλους που κάνει διακοπές ο William με την Kate κι έχουν όλο το Hollywood μαζί τους!

Ο William, η Kate, ο Leonardo Dicaprio και ολάκερο το Hollywood

Γνωρίζαμε καλά πως αυτή είναι η εποχή που ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και τα παιδιά τους πηγαίνουν διακοπές και πολλοί ήταν εκείνοι που έβαζαν στοίχημα πως θα τους πετυχαίναμε και φέτος στο νησί Mystique της Καραϊβικής.

Έλα όμως που η εφημερίδα Daily Mail έχει διαφορετική πληροφόρηση και η Kate βρίσκεται στην Σικελία κι όχι μόνο με τον William αλλά με μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας, ήταν στο δείπνο που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Google Camp, στον ναό της Ήρας στη Σικελία.
Ντόπιοι αποκάλυψαν την παρουσία του William και της Kate αλλά δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω ετήσιο event είχε δώσει το παρόν το 2017 και ο πρίγκιπας Harry που μάλλον τότε συνοδευόταν από την Meghan Markle.



Στο ίδιο event παρόν έδωσε και ο Tom Cruise, η Katy Perry με τον Orlando Bloom, η Stella McCartney, η Diane Von Furstenberg, ο Leonardo DiCaprio ο Bradley Cooper αλλά και ο Harry Styles.

Βασικός κανόνας του camp είναι να μην δημοσιευτούν φωτογραφίες στα social media ενώ πέρα από τους stars, προσκεκλημένοι είναι μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Όσο για την παράδοση του camp, πρώτα λαμβάνει χώρα το δείπνο και έπειτα μια συναυλία κάτω από τα αστέρια και ανάμεσα στα ερείπια του ναού.
Στην δεύτερη ημέρα του camp, την Τρίτη δηλαδή, στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra.
Η Google φέρεται να έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 δολάρια για την ενοικίαση του χώρου του ναού και στο περσινό event την τελική βραδιά έκλεισε με συναυλία του ο Sting.