Meghan Markle: Αυτές τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της δεν τις είχαμε ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Αυτές τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της δεν τις είχαμε ξαναδεί

Και φυσικά είναι όπως πάντα υπέροχη

Πριν από περίπου τρεις μήνες η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry. Ο μικρός Archie Harrison έχει αλλάξει η ζωή του ζευγαριού και εμείς κάθε φορά ανυπομονούμε για μια καινούργια τους φωτογραφία με τον γιο τους. Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε για το guest editing που έκανε η Markle στο τεύχος του Σεπτεμβρίου της British Vogue, ενώ μόλις εχθές μάθαμε πως η δούκισσα του Sussex ετοιμάζει τη δική της σειρά ρούχων.

Το account του Sussex Royal ανέβασε εχθές αργά το απόγευμα μία σειρά από φωτογραφίες από το διάστημα που η Meghan επισκεπτόταν ως εγκυμονούσα το Smart Works. Το Smart Works είναι ένα από τους 4 οργανισμούς που πατρονάρει η Meghan Markle και βοηθά γυναίκες που είναι μακροχρόνια άνεργες να βρουν μια θέση εργασίας. Στις 10 Ιανουαρίου η δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον οργανισμό κι εκεί την είδαμε να δουλεύει για πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/B0nOSd2Ag3x

Οι δύο φωτογραφίες από πάνω είναι μερικές από αυτές που δεν είχαμε ξαναδεί, ενώ στη gallery που ακολουθεί θα δεις και τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα.



Photo credits: Sussex Royal