Δήλωση σοκ: Ο Tom Cruise πιστεύει πως η Suri δεν είναι κόρη του

Δήλωση σοκ: Ο Tom Cruise πιστεύει πως η Suri δεν είναι κόρη του

Κι έχει να τη δει από το 2013

Πριν από μερικές ημέρες διαβάσαμε πως ο Tom Cruise δεν επιτρέπεται να δει την κόρη του Suri, και αυτό λόγω της Σαϊεντολογίας την οποία και ασπάζεται ο ηθοποιός. Επιπλέον έχει να δει την 13χρονη από το 2013 και αυτό είναι αν μη τι άλλο αρκετά σοβαρό και σοκαριστικό από μόνο του. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα κυκλοφορεί και δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Tom πιστεύει, πως η Suri δεν είναι πραγματική του κόρη.

Όλα ξεκίνησαν από μία αποκλειστική συνέντευξη του πρώην Σαϊεντολόγου Sam Domingo, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Tom πιστεύει ότι η Suri, η κόρη που μοιράζεται με την Katie Holmes είναι απλά μια οντότητα την οποία θα συναντήσει σε κάποια άλλη ζωή. «Είμαι σίγουρος πως αν μπορούσε να σώσει τη Suri από τα δίχτυα της μαμάς της θα το έκανε. Αλλά ξέρετε τι; Θα την πάρει στην επόμενη ζωή, οπότε δεν πειράζει ιδιαίτερα. Δεν είναι πραγματική του κόρη άλλωστε», φέρεται να έχει πει ο Domingo.

Πηγή ωστόσο από την πλευρά του ηθοποιού αναφέρει πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο ή πιστεύει κάτι τέτοιο. Το GossipCop επίσης διέψευσε την είδηση αυτή, η οποία πήρε επικές διαστάσεις σε χρόνο dt κι έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν.