Δέσποινα Βανδή: Οι νέες απίθανες φωτογραφίες με το γιο της, την κόρη της και τον Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Οι νέες απίθανες φωτογραφίες με το γιο της, την κόρη της και τον Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή με την Μελίνα, τον Γιώργο, τον Ντέμη και όλους τους φίλους της

Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή στο Πήλιο ολοκληρώθηκαν και η τραγουδίστρια επιστρέφει στις θεατρικές υποχρεώσεις σήμερα κιόλας, στο θέατρο Άλσος.

Η ίδια όμως η 50χρονη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους fans της στο Instagram τις πιο ωραίες στιγμές από το φετινό καλοκαίρι.

Στην σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η Βανδή, βλέπουμε και τον Ντέμη Νικολαΐδη, κάτι που η Δέσποινα δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει, την κόρη της Μελίνα δίπλα της αλλά και να δαμάζει τα κύματα ενώ χαιρόμαστε και μερικές νέες φωτογραφίες από τον 11χρονο σήμερα γιο της Γιώργο.

«Έτσι γεμίζουν οι ψυχές!

Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανδή.

Φυσικά, διακοπές μαζί με την τραγουδίστρια, έκανε και μια σειρά γνωστών Ελλήνων, όπως η Μαρία Λεκάκη, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου και η Ηρώ Μανέ.

Πάντως, οι φωτογραφίες που ξεχωρίζουν, είναι εκείνες της Δέσποινας χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στις οποίες αφήνει να φανούν οι όμορφες ρυτίδες της αλλά το πάντα φωτεινό χαμόγελό της.

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω!