Η γυναίκα που φημολογείται πως «έκλεψε» τον Jamie Foxx από την Katie Holmes έδωσε σκληρή απάντηση

Πατούλια Κατερίνα
Η γυναίκα που φημολογείται πως «έκλεψε» τον Jamie Foxx από την Katie Holmes έδωσε σκληρή απάντηση

Τόσο ο Jamie Foxx όσο και η φημολογούμενη ερωμένη του έσπασαν τη σιωπή τους

Το σκάνδαλο από τον χωρισμό του Jamie Foxx από την Katie Holmes δεν λέει να κοπάσει, μιας και πέτρα του σκανδάλου φημολογείται πως είναι η τραγουδίστρια Sela Vave, ετών μόλις 21!

Ο 51χρονος Fox, έκανε ένα live video στο Instagram, το οποίο δημοσίευσε ολόκληρο και η τραγουδίστρια και κάπως έτσι απάντησαν και οι δύο σε όλη αυτή τη φημολογία που ήθελε την νεαρία wannabe Beyonce να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Foxx με την Holmes, σχέση που κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια.Ο Foxx που πληροφορίες τον ήθελαν να περπατά πιασμένος χέρι- χέρι με την προστατευόμενή του ξεκίνησε αναφέροντας πως η 21χρονη είναι κομμάτι της οικογένειάς του και κάνει παρέα με τα παιδιά του:

«Είναι μια όμορφη τραγουδίστρια που δουλεύει σκληρά. Όταν γνώρισαν τον Ed Sheeran Κοιμόταν στον καναπέ μου στο παλιό μου σπίτι. Ο Nick Cannon ήταν 13 ετών και κοιμόταν στο σπίτι μου. Πριν ήταν η Ne- Yo, όλοι έρχονται. Και υπάρχει μια νεαρή κοπέλα που ακούει στο όνομα Sela Vave, έκανα το ίδιο με αυτή, τραγουδάει Beyonce, παίζει κιθάρα και την πήραμε κάτω από τις φτερούγες μας.

Πρόσφατα την συνόδευσα στο αμάξι μου, την καλλιτέχνιδα που κάνει παρέα με τα παιδιά μου και είναι συνομίληκη με την κόρη μου. Οι άνθρωποι προσπαθούν να φτιάξουν βουνά από αμμόλοφους. Προσπαθούμε να της δώσουμε μια ευκαιρία απλά και της εξήγησα πως θα συμβεί αυτό, πάντα συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν ο καλλιτέχνης είναι γυναίκα. Έχω μιλήσει με τη μαμά της και με εμπιστεύτηκε. Θέλουμε να σας δείξουμε το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι. Όλο αυτό το μίσος για την κοπέλα αυτή είναι ανεξήγητο». Και δεν ήταν μόνο ο Foxx που απάντησε. Το ίδιο έκανε και η 21χρονη με μια σκληρή ανακοίνωση στο Instagram: