Επιστρέφεις από τις διακοπές και σε έχει πιάσει πανικός; Με αυτές τις 6 τροφές θα χαλαρώσεις

3 SHARES

Πολλά από αυτά βρίσκονται στην κουζίνα σου.

Οι διακοπές σιγά σιγά οδεύουν προς το τέλος τους και η κατάθλιψη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της για τα καλά. Άντε να αδειάσεις τις βαλίτσες που σε συντρόφευαν σε κάποιο cute ξενοδοχείο του Αιγαίου, να βάλεις πλυντήρια και να συμμαζέψεις το σπίτι που το είχες αφήσει άδειο για κάνα μήνα. Πολλά πέσανε μαζί και το ξέρουμε. Και αυτό δεν είναι το δύσκολο κομμάτι της επιστροφής. Η δυσκολία έγκειται στην επιστροφή στο γραφείο.

Ναι, ο λόγος που γύρισες στο cozy σπίτι σου είναι γιατί τελειώνει η καλοκαιρινή άδεια και τώρα «τα κεφάλια μέσα». Ραντεβού, συναντήσεις και deadlines σε περιμένουν στο κατά τ’ άλλα φιλόξενο γραφείο σου και σε έχει πιάσει πανικός και μόνο στην ιδέα. Φαντάσου κιόλας να πας στο γραφείο την πρώτη μέρα τι θα γίνει. Ψυχραιμία! Για όλα υπάρχει λύση και δεν πρέπει να σε αγχώνει η επιστροφή στη δουλειά.

Πρέπει να αντιμετωπίσεις την επιστροφή στην καθημερινότητα και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Υπάρχουν 6 τροφές που θα σε βοηθήσουν να κουλάρεις και δεχθείς κάπως πιο μαλακά το «καλό χειμώνα» που θα ακούς από εδώ και στο εξής στο γραφείο.

Δες στην παρακάτω gallery ποιες τροφές μπορούν να σε κάνουν να αποβάλεις το άγχος και τον πανικό.

Ελληνικό γιαούρτι. Αποβάλλει το στρες και σταθεροποιεί τη διάθεση. Χρησιμοποίησέ το στο πρωινό ή ως snack.

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ