Η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη και η απόδειξη βρίσκεται στο τελευταίο της post

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη και η απόδειξη βρίσκεται στο τελευταίο της post

Η ερώτηση είναι με ποιον;

Η ζωή της Lady Gaga είχε πολλές αλλαγές στο διάστημα που μας πέρασε. Χώρισε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης με τον Christian Carino, ενώ όλος ο κόσμος για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευε πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Bradley Cooper. Και πώς να τους κατηγορήσεις όταν στα Oscars η εμφάνισή τους ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

Τα βλέμματα και οι κινήσεις τους μιλούσαν από μόνες τους, δίνοντας μας να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται για μια απλή φιλική σχέση. Έπειτα ήρθε και ο χωρισμός του Bradley Cooper με την Irina Shayk και για μία ακόμη φορά οι φήμες περί έρωτα ανάμεσά τους αναζωπυρώθηκε.

Δύο περίπου μήνες μετά τον χωρισμό Cooper-Shayk, η Lady Gaga εθεάθη να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου, και φυσικά το ταίρι της δεν ήταν ο Bradley. Έκτοτε δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί, όμως η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη. Και αυτό αντιλήφθηκαν και πολύ fans της μέσα από το τελευταίο της post στο Instagram, το οποίο μην σου κρυφτούμε απέπνεε έναν κάποιο ρομαντισμό.

Η Lady Gaga ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μύριζε ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ μπροστά της υπήρχε κι ένα βάζο με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, υπό το φως των κεριών. Φυσικά τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, με τα περισσότερα να ρωτούν αν είναι ερωτευμένη και αν αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε ο Bradley Cooper.

Δεν ξέρουμε εν τέλει αν είχε κάποιο κρυφό νόημα η selfie αυτή, πάντως αν κρίνουμε από τα παθιασμένα της φιλιά με τον Dan Horton, μάλλον δεν υπάρχει χώρος για τον Bradley.