Πριγκίπισσα Charlotte-Πρίγκιπας George: Η μεγάλη διαφορά στην πρώτη μέρα τους στο σχολείο

6 SHARES

Σε τι διαφέρουν τα δύο παιδιά;

Σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα, η πριγκίπισσα Charlotte θα ξεκινήσει το σχολείο μαζί με τον αδερφό της, πρίγκιπα George, στο Thomas Battersea. Η 5η Σεπτεμβρίου είναι μία πολύ σημαντική μέρα τόσο για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, όσο και για την ίδια τη Charlotte που θα ξεκινήσει κι επίσημα το σχολείο δίπλα στον μεγάλο της αδερφό.

Η 4χρονη πριγκίπισσα θα φορέσει τη στολή της και το σακίδιό της και μαζί με τον αδερφό της την άλλη Πέμπτη θα βρεθούν έξω από το Battersea. Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πρώτη μέρα στο σχολείο της Charlotte και του πρίγκιπα George όταν εκείνος ξεκίνησε το 2017.

Και μπορείς μήπως να σκεφτείς ή έστω να φανταστείς ποια είναι αυτή η διαφορά τους; Έχει κυρίως να κάνει με τα άτομα που θα βρεθούν εκεί εκείνη την ημέρα. Όπως θα θυμάσαι το 2017 ο πρίγκιπας George την πρώτη μέρα πήγε μόνο με τον μπαμπά του στο σχολείο, χωρίς την Kate Middleton, η οποία υπέφερε από πρωινές αδιαθεσίες, καθώς τότε ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis.

kensingtonroyal 67596229 429528564440310 3818805681878406178 n

«Δυστυχώς η δούκισσα του Cambridge δεν νιώθει ακόμη καλά και έτσι δεν θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα George στην πρώτη του μέρα στο σχολείο. Ο πρίγκιπας William θα είναι μόνο του με τον γιο του και θα τον αφήσει εκείνος στο σχολείο όπως είχε αρχικά κανονιστεί», ανέφερε τότε σχετική δήλωση.

Η πριγκίπισσα Charlotte όμως που λες δεν θα έχει μόνο τον George να την καθοδηγεί, αλλά εκείνη την ημέρα θα είναι εκεί και οι δύο γονείς της για την πρώτη της μέρα στο προνήπιο. Μένουμε συντονισμένες λοιπόν και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις πρώτες της φωτογραφίες από το σχολείο.

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ