Το νέο tattoo του Brad Pitt μάλλον θέλει να δώσει κάποιο μήνυμα στην Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο tattoo του Brad Pitt μάλλον θέλει να δώσει κάποιο μήνυμα στην Angelina Jolie

Και ελάχιστοι το παρατήρησαν

Ο Brad Pitt αυτές τις μέρες βρίσκεται στο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία και έχει κάνει δύο πολύ hot εμφανίσεις. Μία λίγο πιο casual και μία πιο formal στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Ad Astra όπου πρωταγωνιστεί με τη Liv Tayler, η οποία παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ. Το συμπέρασμά μας από τις φωτογραφίες του; Ο ηθοποιός όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο όμορφος, και αυτό ευτυχώς δεν το λέμε μόνο εμείς.

Την Τρίτη ο 55χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στη Βενετία, ενόψει του Φεστιβάλ, και σε αυτές τις φωτογραφίες παρατηρήσαμε πως εκτός του ότι έχει ένα απίστευτο κορμί (θυμάσαι είπαμε είναι 55), έκανε κι ένα καινούργιο τατουάζ στο χέρι του. Δίπλα από εκείνο που έκανε παρέα με τη Jolie προς τιμήν του γάμου τους το 2014.

Το καινούργιο τατουάζ του έδειχνε μια αντρική φιγούρα του οποίου φαινόταν η σκιά, και δίπλα ο στίχος από το προ υπάρχον ίδιο tattoo με τη Jolie έλεγε: «There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there (aka: Υπάρχει ένα πεδίο, πέρα από όλες τις έννοιες του σωστού και του λάθους. Θα σε συναντήσω εκεί)».

Και εμείς τώρα, όπως και αρκετοί fans, αναρωτιόμαστε, είναι αυτό κάποιο κρυφό μήνυμα που θέλει να περάσει στην Angelina Jolie ή απλά είναι ένας τυχαίος άνθρωπος δίπλα στον στίχο; Μήπως αυτός ο άνθρωπος συμβολίζει τον ίδιο τον Brad και η σκιά ό,τι απέμεινε από εκείνον μετά τον χωρισμό τους;

AP 19240594830105

Υπάρχουν πάντως και αυτοί που αναφέρουν πως η φιγούρα και η σκιά της είναι μια ωδή στο The Curious Case of Benjamin Button, το δράμα του 2008 στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Pitt ή πως είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του στο Meet Joe Black την ταινία του 1998. Την απάντηση πάντως την ξέρει μόνο ο ίδιος.