Στη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον γιο της, δεν ήταν ο Μάξιμος που έκλεψε την παράσταση

Στη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον γιο της, δεν ήταν ο Μάξιμος που έκλεψε την παράσταση

Ίσως το πιο πετυχημένο σχόλιο ever

Η τελευταία μέρα του Αυγούστου βρίσκει την Αθηνά Οικονομάκου στην πρωτεύουσα, μιας κι επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Νάξος, Μύκονος, μα κατά βάση στη Σαντορίνη βρέθηκε φέτος η Αθηνά Οικονομάκου, και είναι μια πραγματικότητα πως δεν μπορούσαμε να μην παίρνουμε μια δόση από το πως περνάει μέσα από το Instagram account της.

Και αφού επέστρεψε, σκέφτηκε πως ήταν ιδανικό να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι (τυπικά) με μια απίστευτη φωτό, με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα που είδαμε έως σήμερα. Στην φωτογραφία αυτή πρωταγωνιστούσε και ο γιος της Μάξιμος, όμως δεν ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, ούτε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης όμως.

Την υπέροχη φωτό της σχολίασαν όλες οι φίλες της, και αρκετοί fans, με μία να γράφει ένα σχόλιο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την top επική αφοπλιστική και χιουμοριστική απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε το like μας τόσο στην υπέροχη φωτό της, που μπορείς να δεις στο account της, όσο και στο επικό σχόλιο της ηθοποιού, το οποίο μας έκανε και γελάσαμε πολύ.

«Μου λείπουν ήδη αυτές οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές μέρες..συνέχεια μαζί, αγκαλίτσα?», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της με τον γιο της για να δεχθεί το εξής σχόλιο: «Άσε μας κουκλίτσα μου.... Που έχουμε να δούμε διακοπές με τα κιάλια...». Αν θες να δεις τι της απάντησε η Αθηνά, δεν έχεις παρά να δεις τη gallery που ακολουθεί.