Η αλλαγή στο Instagram της Ντορέττας Παπαδημητρίου που δεν πρόσεξες

Η αλλαγή στο Instagram της Ντορέττας Παπαδημητρίου που δεν πρόσεξες

Πότε έγινε αυτή η αλλαγή;

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη τελειώσει για πολλούς από τους celebrities της εγχώριας showbiz, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους και έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τις δουλειές τους χειμώνα. Μία από αυτές είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πριν από μερικές ημέρες μας «άφησε με το στόμα ανοιχτό», με τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη με τις δυο τους στο Instagram.

Σήμερα λοιπόν, εκεί που χαζεύαμε και σκρολάραμε το feed μας στο Instagram, πέσαμε πάνω στο account της Ντορέττας και εκεί παρατηρήσαμε κάτι περίεργο. Κάτι ήταν διαφορετικό και όχι έτσι όπως το αφήσαμε την τελευταία φορά που μπήκαμε. Κάτι είχε αλλάξει και στην αρχή δυσκολευτήκαμε να ανακαλύψουμε τι ήταν αυτό.

Το μόνο που χρειαζόταν όμως ήταν να παρατηρήσουμε με λίγη περισσότερη προσοχή. Και αφού έγινε αυτό ανακαλύψαμε και τι ακριβώς είχε αλλάξει στο Instagram account της. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της αλλαγής, όμως δείχνει κάπως καλύτερο έτσι (χωρίς φυσικά να εννοούμε πως πριν είχε κάτι άσχημο).

Ποια ήταν όμως η αλλαγή που έκανε σε αυτό η Ντορέττα; Μπες στη gallery που ακολουθεί και θα μάθεις τι συνέβη ακριβώς.