Οι δύο πρώην σύζυγοι βρέθηκαν αναγκαστικά ξανά μαζί και η παγωμάρα μεταξύ τους ήταν εμφανής

Πατούλια Κατερίνα
Οι δύο πρώην σύζυγοι βρέθηκαν αναγκαστικά ξανά μαζί και η παγωμάρα μεταξύ τους ήταν εμφανής

Και χωρισμένοι και ζορισμένοι κι εκείνος ξαναπαντρεμένος

Βρισκόμαστε στο 2002, κι ένα θρίλερ με τίτλο Irreversible κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Η σκηνή του βιασμού της πρωταγωνίστριας σε μια υπόγεια διάβαση ήταν τόσο έντονη, που για πολύ καιρό όσες γυναίκες παρακολούθησαν την ταινία, απέφυγαν τις υπόγειες διαβάσεις.

Η ταινία αυτή, επιστρέφει το 2019 μιας και ο σκηνοθέτης της που το 2002 είχε περιγράψει τα γεγονότα με αντίστροφη χρονική σειρά, θεώρησε πως ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν την ταινία. Έλα όμως που το τότε πρωταγωνιστικό ζευγάρι, που ήταν και ζευγάρι στη ζωή, όχι μόνο δεν είναι πια μαζί μετά την απόκτηση δύο παιδιών αλλά εκείνος έχει παντρευτεί ξανά, έχει γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά και η τωρινή του σύζυγος είναι 22 ετών, μοντέλο στο επάγγελμα.



Όπως κατάλαβες μιλάμε για την Monica Bellucci που το 1999 είχε παντρευτεί τον άγνωστο ηθοποιό Vincent Cassel. Το ζευγάρι παρέμεινε μαζί μέχρι το 2013 και ότι διαζύγιό του δεν το λες και ήσυχο.

Εκείνος μόλις πέρσι έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά από τον γάμο του με την καλλονή Tina Kunakey και το remake του "Μη Αναστρέψιμου τον έφερε και πάλι δίπλα- ή σχεδόν δίπλα- στην πάλαι ποτέ σύζυγό του Monica Bellucci.



Οι δύο ηθοποιοί και πάλαι ποτέ σύζυγοι πόζαραν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας ενώ ανάμεσά τους φιγούραρε ο σκηνοθέτης της ταινίας Gaspar Noe. Οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν ελάχιστα βλέμματα, σχεδόν αγνόησε ο ένας τον άλλο ενώ ο Cassel μια μέρα νωρίτερα περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την Tina η οποία ήταν πιο hot και sexy από ποτέ.



Από την άλλη, η Bellucci που πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον κούκλο και νεότερό της – εκείνη 53 ενώ εκείνος μόλις 36 - Nicolas Lefebvre με τον οποίοι οι φήμες τους ήθελαν αρραβωνιασμένους.

Πάντως, στα social media τους, τόσο ο Vincent όσο και η τωρινή σύζυγός του, το έπαιξαν κάτι παραπάνω από πολιτισμένοι. Εκείνος έκανε post με την πρώην κι εκείνη, έκανε το post ολόκλήρο story στο Instagram της.