Γέννησε η Δούκισσα Νομικού: Όλες οι λεπτομέρειες!

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού: Όλες οι λεπτομέρειες!

Η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο την κορούλα της

Μας φαίνεται σαν χθες όταν η Δούκισσα Νομικού έφερε στην ζωή τον μικρό της Σάββα. Και ξαφνικά ο Μάρτιος έγινε ο αγαπημένος της μήνας αφού ο γιος της γεννήθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν άργησε και πολύ και ο «πελαργός» της έφερε αυτήν τη φορά ένα κοριτσάκι.

Η Δούκισσα Νομικού είχε αποκαλύψει με τον δικό της τρόπο μέσω του Instagram, το ευχάριστο αυτό γεγονός και ξαφνικά αγάπησε το ροζ χρώμα. Στις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις επέλεγε τα πιο κοριτσίστικα χρώματα.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι! Ανυπομονούμε», ήταν το μήνυμά της στο Instagram όταν αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και επίσημα. Στην φωτογραφία αυτή κρατούσε αγκαλιά τον γιο της.



Mόλις χθες το βράδυ και μέσα σε δύο ώρες η Δούκισσα Νομικού έγινε μαμά ξανά, για δεύτερη φορά. Στην ζωή ήρθε η κόρη της, καρπός της σχέσης της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι δυο τους χαίρουν άκρας υγείας. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αναστασία, το οποίο είναι το δεύτερο όνομα της μαμάς της Ούρσουλας.

Μιλώντας πριν λίγες μέρες στο Queen.gr, η Δούκισσα είχε μοιραστεί τις σκέψεις και τα άγχη της λίγο πριν γίνει ξανά μαμά τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Στην αρχή πιστεύω θα είναι όλα λίγο δύσκολα, μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας, αλλά μετά θα είναι μαγικά. Ειδικά εάν η μικρή είναι τόσο εύκολη στον ύπνο και το φαγητό της όπως και ο Σάββας»!



Μάθε και όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό της παρουσιάστριας παρακάτω