Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη είναι η πηγή έμπνευσης που χρειάζεσαι σήμερα

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη είναι η πηγή έμπνευσης που χρειάζεσαι σήμερα

Δες τι ανέβασε η παρουσιάστρια στο account της

Η Μαίρη Συνατσάκη μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι ένα κορίτσι που νοιάζεται ιδιαίτερα για τους άλλους, έχει ενσυναίσθηση, και της αρέσει πολύ να βοηθάει τους συνανθρώπους της. Φροντίζει να περνάει πολύ σημαντικά μηνύματα μέσα από ότι κάνει και αυτά πάντα τα μοιράζεται μέσα από τα social media της. Και αυτό που ανέβασε πριν από λίγη ώρα ίσως ήταν το πιο σημαντικό της ημέρας.

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία, και η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story, ένα πολύ σημαντικό κείμενο, με ιδιαίτερη σημασία για τις μέρες που πλησιάζουν.

«Σημαντική παράκληση σε όλα τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο μέσα στις επόμενες ημέρες. Εάν δείτε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή δεν έχει αρκετούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός/ή δεν είναι τόσο όμορφος/η ή δεν ντύνεται με τα πιο μοδάτα ρούχα, σε παρακαλώ πάρε θέση. Πες «γεια» ή απλώς χαμογέλασέ του στον διάδρομο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει το άτομο αυτό έξω από τους τοίχους του σχολείου. .

Και αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της σε αυτό το post.

Δες το στη gallery που ακολουθεί.