Ο Harry και η Meghan Markle έστειλαν τις πιο χαριτωμένες κάρτες για την βάφτιση του Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Harry και η Meghan Markle έστειλαν τις πιο χαριτωμένες κάρτες για την βάφτιση του Archie

Μαζί με μια υπέροχη φωτογραφία τους

Πριν από τέσσερις μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τον Archie Harrison Mountbatten Windsor. Ο μικρούλης έχει φέρει ένα κύμα ευτυχίας στο ζευγάρι, κι εμείς δεν τους έχουμε δει ποτέ πιο ερωτευμένους. Σε μερικές εβδομάδες μάλιστα θα κάνουν μαζί και το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στην Αφρική, ένα μέρος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε λατρέψει.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στις 6 Ιουλίου βάφτισαν τον γιο τους και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη στείλουν ευχαριστήριες κάρτες στις ευχές που έλαβαν από τους royal fans ανά τον κόσμο. Εμείς μπορεί να έχουμε μείνει λίγο πίσω, μιας και λάβαμε κάρτα από τις ευχές για τη γέννησή του με κάποια καθυστέρηση όπως διάβασες ήδη στο Queen.gr, όμως και οι κάρτες που ‘έστειλαν για την βάφτιση ήταν υπέροχες και πολύ χαριτωμένες.

Harry και Meghan έφτιαξαν την κάρτα τους με τη φωτογραφία της βάφτισης, στην οποία ποζάρουν οι τρεις τους και έγραψαν υπέροχα λόγια σε αυτή, ευχαριστώντας τους fans τους. Το Instagram account @loopycrown3 δημοσίευσε την κάρτα αυτή με την απάντηση, η οποία έγραφε:

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι συγκλονισμένοι από όλες τις κάρτες και τα γράμματα που έλαβαν για την βάφτιση του Archie Harrison και είναι συγκινημένοι που μπήκατε στον κόπο να γράψετε σε αυτούς. Σας ευχαριστούν που τους σκεφτήκατε και πραγματικά εκτιμούν την κίνηση αυτή, γι’ αυτό και σας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους».



Δες τις φωτογραφίες της ευχαριστήριας κάρτας στη gallery ακολουθεί.