Η απόφαση αυτή της Meghan Markle θα φέρει την οριστική ρήξη στη σχέση με τον μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση αυτή της Meghan Markle θα φέρει την οριστική ρήξη στη σχέση με τον μπαμπά της

Λυπηρό μα κατανοητό

Κι ενώ εμείς εδώ ακόμη θαυμάζουμε την κάρτα που μας έστειλε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, ο Thomas Markle αποφάσισε πως είναι μια καλή ευκαιρία έπειτα από τόσο καιρό να ξοδέψει λίγο χρόνο, κάνοντας παράπονα στον Τύπο για την κόρη του. Και όχι δεν μας εκπλήσσει πια, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Είχαμε πιστέψει πως είχε πάρει το μάθημά του τόσο καιρό, όμως εκείνος επέστρεψε δυναμικά και άρχισε ξανά να μιλάει κατά της κόρης του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν έχει γνωρίσει ακόμη από κοντά τον σύζυγό της Meghan. Και τώρα μετά από όλα αυτά που είπε πάλι, το σίγουρο, όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα είναι πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίσει τον εγγονό του, Archie.

Η Sun αναφέρει πως η Meghan έχει κόψει όλους τους δεσμούς με τον Thomas με μία πηγή να λέει: «Είναι μια τρομερά λυπηρή κατάσταση, όμως η Meghan έχει πάρει την πιο δύσκολη απόφαση, που θα φέρει και την οριστική ρήξη στη σχέση με τον πατέρα της. Η δούκισσα του Sussex έχει επιλέξει να μην έχει καμία σχέση πια με τον πατέρα της. Αυτή είναι μια απόφαση που έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό, και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει.

«Είναι προφανώς πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά πρέπει να προστατέψει τον εαυτό της, το σύζυγό της και τον γιο της πρώτα. Ο Thomas δεν έχει γνωρίσει τον Harry και απ’ ότι φαίνεται δεν θα γνωρίσει ούτε τον Archie». Η είδηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την συνέντευξη του πατέρα της στη Daily Mail, όπου την κατηγόρησε πως τον αγνοεί παντελώς.

Ένα κάποιο δίκιο της το δίνουμε πάντως με όλα αυτά που έχει κάνει κι έχει πει. Η κίνηση της αυτή θα είναι σίγουρα η χαριστική βολή στη σχέση τους.