Το πρώτο instagram post της Britney Spears, μετά το σκάνδαλο, είναι αρκετά αλλόκοτο

Το πρώτο instagram post της Britney Spears, μετά το σκάνδαλο, είναι αρκετά αλλόκοτο

Η Britney Spears θεωρείς πως έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει;

Εδώ και ένα 24ωρο περίπου κυκλοφορεί η είδηση πως η Britney Spears έχασε την κηδεμονία των δύο της αγοριών. O Kevin Federline ζήτησε περιοριστικά μέτρα από τον πατέρα της τραγουδίστριας και παππούς των δύο παιδιών,

Ο πρώην της τραγουδίστριας έκανε αίτηση για περιοριστικά μέτρα λόγω παιδικής κακοποίησης. Ο Jamie φέρεται να μπήκε σε μια φιλονικία πριν από μία εβδομάδα με τον Kevin και τον 13χρονο γιο της Britney, Sean. Υποτίθεται ότι έσπασε μια πόρτα και «έσκασε βίαια» επάνω σε αυτή το αγόρι έπειτα από μια διαφωνία. «Μας λένε ότι τα έγγραφα έχουν κατατεθεί στην υπό εξέταση υπόθεση μεταξύ των δύο, με λίγες νέες διατάξεις που έθεσε ο Federline και οι δικηγόροι του, και η ομάδα της Britney συμφώνησε με όλες τις απαιτήσεις και τους όρους προστασίας των παιδιών της», ανέφερε το The Blast.

Η Britney από εδώ και στο εξής θα κατέχει το 30% της κηδεμονίας των παιδιών της και το νέο της Instagram post είναι αρκετά αλλόκοτο. Όσο και αν πίστευες πως θα δεις μια θλιμμένη και στεναχωρημένη γυναίκα, δε θα συμβεί κάτι τέτοιο.