Αλήθεια τώρα; Αυτήν την εξέλιξη στη ζωή της Khloe Kardashian δεν την περίμενε ούτε η ίδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αλήθεια τώρα; Αυτήν την εξέλιξη στη ζωή της Khloe Kardashian δεν την περίμενε ούτε η ίδια

Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ παιδιά;

Δεν περιμέναμε ποτέ μετά από όλα όσα έγιναν πως θα πληκτρολογούσαμε ξανά την πρόταση αυτή, όμως θέλουμε να καθίσεις, γιατί αυτό που θα διαβάσεις θα σε σοκάρει σίγουρα. Υπάρχει μια τεράστια αλλαγή στην ζωή της Khloe Kardashian και είναι αλήθεια πως εκτός από αυτή δεν το περιμέναμε ούτε κι εμείς.

Ο Tristan Thompson σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπαθεί να κερδίσει πίσω τη διάσημη πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Khloe Kardashian. Ναι ναι καλά διάβασες. Μετά από όλα όσα έκανε ο μπασκετμπολίστας στη reality star στη διάρκεια της 3χρονης σχέσης τους, πηγές αναφέρουν πως ο Tristan πιστεύει πως τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή να κάνει την επιστροφή του στις ζωές της πρώην του και της κόρης τους, True.

Στην προσπάθειά του να την κερδίσει αναφέρεται πως ο Tristan ξόδεψε περίπου 500 χιλιάδες δολάρια σε μία καινούργια Porsche, για να δείξει στην Khloe πόσο πολύ λυπάται για ό,τι συνέβη. Μάλιστα παίρνει συμβουλές για το πώς θα την προσεγγίσει/ κερδίσει από ένα πολύ διάσημο φίλο.

Η The Sun ισχυρίζεται πως ο Drake κάνει coaching στον Tristan στο πώς εκείνος μπορεί να κάνει την Khloe να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα ενδώσει η Khloe θεωρείς;