Το μεγάλο αντίο των αφών Λιβιεράτου με την πιο σέξι φωτό στο Instagram

Το  μεγάλο αντίο των αφών Λιβιεράτου με την πιο σέξι φωτό στο Instagram

Αυτά τα κορίτσια θα μας τρελάνουν

Και προτού αρχίσουμε να σου λέμε και να σου γράφουμε ξανά για το πόσο όμορφες είναι οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, θέλουμε να σε ρωτήσουμε κάτι άλλο. Είδες μήπως την αναμνηστική φωτογραφία που ανέβασαν στα Instagram accounts τους η Νεφέλη και η Δανάη;

Αν όχι έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος. Σου έχουμε κάνει σαφές με όλους τους τρόπους που υπάρχουν πως τα κορίτσια αυτά απλά τα λατρεύουμε. Είναι κούκλες και κορμάρες και από όσα είδαμε στις διακοπές τους στο Instagram έχουν και πολύ χιούμορ. Έχεις ακούσει την έκφραση: «What happens in Athens, stays in Athens»; Ε αυτή την έκφραση μπορούν να χρησιμοποιήσουν η Νεφέλη και η Δανάη σχετικά με όλα όσα έγιναν φέτος στην Ίο, όπου και πέρασαν το καλοκαίρι τους.

Και μπορεί τα δύο κορίτσια να έχουν επιστρέψει στη βάση τους, οι ιστορίες από την Ίο όμως εξακολουθούν να εμφανίζονται μπροστά μας. Και η αναμνηστική φωτό με την οποία είπαν «αντίο» τα δύο κορίτσια μια βδομάδα μετά την επιστροφή τους θα τη χαρακτηρίζαμε «sexy» αν μη τι άλλο.



Παρέα με δύο φίλες τους και πιο όμορφες και sexy από κάθε άλλη φορά, είπαν «αντίο» και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.