Η Meghan Markle είναι στην Αμερική χωρίς τον γιο της και το κράξιμο είναι μεγαλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle είναι στην Αμερική χωρίς τον γιο της και το κράξιμο είναι μεγαλο

Οι φωτογραφίες που μας θύμισαν τα παλιά

Θυμάσαι που πριν από λίγες ώρες μιλούσαμε για το ταξίδι της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη και τις φωτογραφίες που ακόμη δεν είχαμε δει; Τελικά κυκλοφόρησαν και δεν ήταν όλοι χαρούμενοι με αυτό. Η δούκισσα του Sussex με αυτήν της την εμφάνιση μας θύμισε κάτι από τα παλιά, όμως δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη.

Μπορεί η Meghan Markle να ήταν κούκλα, αδυνατισμένη και άκρως εκθαμβωτική, για μία ακόμη φορά όμως έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων και τα social πήραν φωτιά. Τόσο στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, όσο και στο Twitter, η δούκισσα του Sussex μπήκε στο στόχαστρο για το ταξίδι της αυτό.

Μήπως μαντεύεις και τον λόγο όμως; Η Meghan Markle ταξίδεψε μόνη της μέχρι τη Νέα Υόρκη και φυσικά η κίνηση της αυτή να αφήσει πίσω τον μικρό Archie Harrison, δημιούργησε αντιδράσεις. Και όχι δεν ήταν και πολύ θετικές. Τόσο στο Twitter, όσο και στο Instagram τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή που άφησε πίσω στην Αγγλία τον γιο της, όμως υπήρχαν και αυτοί που στήριξαν τη δούκισσα, λέγοντας πως ο Archie έχει και μπαμπά και για δύο μέρες μπορούσε να τον φροντίσει.

Η Meghan Markle γίνεται πάντα αποδέκτης πολύ σκληρής κριτικής, όμως ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που την στηρίζουν και την υποστηρίζουν. Στο γήπεδο του τένις πάντως ήταν μία κούκλα και μας θύμισε κάτι από τα παλιά της. Η δούκισσα του Sussex καθόταν μαζί με την οικογένεια της Serena Williams, ενώ η φωτογραφία με τον θερμό εναγκαλισμό της με τον σύζυγο της φίλης της, Alexis Ohanian, κάνει το γύρο του διαδικτύου.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.